Målare Danderyd

Prisvärd målarservice med erfarenhet & kompetens

Dags att sätta lite ny färg på tillvaron? Våra målare i Danderyd erbjuder proffsiga målartjänster till konkurrenskraftiga priser.

gladmalare

En duktig målare måste vara familjär med hantverket – vilket innebär konsten att behärska flera olika kunskaper. Att kunna måla innebär mer än att bara slänga upp lite maskeringstejp och dutta med en pensel.

Som målare måste du behärska mängder av olika tekniker. Exempelvis sprutmålning, fasadmålning och bredspackling – för att nämna några vanliga.

Du behöver också förstå dig på hur olika underlag påverkar färgsättningen – och på så vis kunna hjälpa kunder som väljer mellan vad som egentligen passar i ett rum, på utsidan av en byggnad eller på insidan av ett tak. Någon som så att säga kan hjälpa till att göra välinformerade val.

Yrkesskicklighet till liten kostnad

Därutöver är förstås även de personlig egenskaperna viktiga. Konsten att kunna kommunicera med kunden och förstå behovet. Vänder du dig till oss så kan du vara säker på att du får hjälp av en yrkesskicklig målare.

Detta tillsammans med vår konkurrenskraftiga prissättningen, har snabbt gjort oss till ett populärt val för alla som letar efter prisvärda målare i Danderyd.

Hör av dig till oss när du behöver hjälp av en målare!

Engagemang som ledstjärna

Engagemang är en ledstjärna för oss och som konkretiseras i alla jobb vi åtar oss. Vi svarar när du ringer. Vi kommer i tid.

Vänder du dig till oss får du självklart tillgång till en duktig målare i Danderyd, men också ett franchisekoncept med högt ställda krav på leverans och kvalitet.

  • Hög kvalitet till små priser.
  • Engagemang och professionalism.
  • Trygghet och kvalitet.
  • Kostnadsfri offerering.
  • Möjlighet att använda ROT-avdraget

malar_med_roller


Hur mycket kostar det?

När du beställer våra målartjänster så kan du självklart använda ROT – avdraget. Detta innebär att du som privatperson enbart betalar 70% av arbetskostnaden. Resten av summan står skatteverket för. Idag kan du dra av max 50 000 kr per person och år i ROT.

Du kan läsa mer om vår prissättning på vår sida för priser och betalning.

Om du vill få en offert på ditt uppdrag kan du lämna en förfrågan på den här sidan. Försök att vara så konkret som möjligt i din förfrågan. Då blir det enklare för oss att lämna en korrekt prisuppgift.

Se även relaterat innehåll:
Snickare Danderyd
Städning Danderyd

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes