Snickare Danderyd

Yrkesskickliga hantverkare till små priser & lång erfarenhet

Letar du efter en kvalificerad snickare/hantverkare i Danderyd? Har du något nytt spännande byggprojekt på gång? Låt oss hjälpa dig!

vara_snickare_danderyd

Våra ”handy-men” har bokstavligen ett helt yrkesliv med erfarenhet i bagaget. Hos oss får du både kompetens och trygghet till små priser.

I våra hantverkstjänster ingår de flesta bygg – och hantverksuppdrag. Ombyggnad eller tillbyggnad, bygga nytt eller renovera, lägga tak eller golv – och allt däremellan. Du bestämmer projektets omfattning. Vi tar oss an såväl små som stora uppdrag med samma målsättning. Att överträffa dina förväntningar som kund.

Varför välja våra tjänster?

Det är väl ingen överdrift att påstå att det finns gott om aktörer i hantverksbranschen. Allt från stora byggbolag till små hemmafixare, vars renommé i bästa fall är tvivelaktig. Givetvis finns det duktiga aktörer också. Problemet är bara att det idag är svårt att välja. Svårt att veta vem man kan lita på, vem som har rätt kunskap och försäkringar, som håller sina avtal – och vem som inte gör det.

Trygghet

När du vänder dig till oss på Pensionärspoolen i Danderyd kan du känna dig trygg. Trygg med att du anlitar en leverantör som är medlemmar i Svenska Franchiseföreningen. Och som därmed måste motsvara högt ställda krav på kvalitet och service i alla led. Trygg med att Pensionärspoolen varit verksamma i RUT och ROT-branschen i över sju år med tusentals nöjda kunder i vårt ”CV”. Trygg med att vi följer de regler och krav som ställs på seriösa ROT-leverantörer vad gäller avtal, försäkringar och dylikt.

Prisvärda

Ja, vi är prisvärda. Med tanke på den kvalitet vi levererar håller vi väldigt låga priser, jämfört med vem som helst i samma bransch. Är du nyfiken på vad ditt byggprojekt kommer kosta, hör av dig för en kostnadsfri offert här.

handyman-kapar

Om ROT – avdrag och prissättning

När du beställer hantverkstjänster hos oss på Pensionärspoolen i Danderyd kan du använda ROT – avdraget. Avdraget innebär att du som privatkund enbart betalar 70% av arbetskostnaden för våra hantverkstjänster.

I dagsläget får man göra ett avdrag på maximalt 50 000 kr per person och år (för både RUT och ROT-avdrag).

Vi gör avdraget direkt på din faktura.

Aktuella priser (med ROT – avdrag)

Du kan läsa mer ingående om våra priser på den här sidan. Vill du beställa våra tjänster eller lämna en förfrågan kan du klicka här och berätta om vad du vill ha hjälp med.

Se även relaterat innehåll:
Målare Danderyd
Städning Danderyd

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes