Städning Danderyd

Kompetent städservice till små priser

Behöver du hjälp med städning i hemmet? Eller är det kanske dags att byta boende och få hjälp med flyttstädningen? Välkommen att lämna din förfrågan till oss!

Det finns gott om goda argument att ta hjälp med städningen. Ett av de främsta finns i vår affärsidé. Att underlätta våra kunders vardag.

Det finns ju roligare saker att göra än att städa. Det är nog de flesta överens om. Inte minst om man är mitt uppe i karriären och har jobb, barn, familj och allt möjligt annat att ta hand om. Då kan det vara skönt att komma hem till ett rent och välordnat hem efter en hektiskt arbetsdag.

Klicka här för att lämna en förfrågan på städning i Danderyd.

Du bestämmer hur ofta

Givetvis är det du som bestämmer hur ofta du vill ha hjälp med städningen. En gång i veckan, varannan vecka eller fler/färre gånger.

Vanligen börjar vi med ett hembesök för att ta reda på ditt städbehov. Därefter tar vi fram ett prisförslag och passande upplägg.

Vill du exempelvis boka flyttstädning, fönsterputsning eller storstädning är det bara att lämna en förfrågan här, så återkommer vi inom kort.

hemstadning

Varför använda våra städtjänster?

Det finns förstås gott om städfirmor och enskilda städbolag i Danderyd. Så varför vända dig till oss? Här följer ett par goda anledningar.

Tryggheten. Vi tror att våra kunder sätter stort värde i att känna förtroende för personen som städar deras hem. Pensionärspoolen är medlemmar i Svenska Franchiseföreningen och har högt ställda kvav på kvalitet och professionalitet i alla led. Det gäller inte minst våra medarbetare. Anlitar du oss kan du alltid vara säker på att det är en pålitlig individ som utför uppdraget.
Prisbilden. En av våra styrkor är den höga kvalitet vi kan leverera till förhållandevis små priser. Jämför oss gärna. Givetvis kan du som privatperson få städuppdraget utfört med RUT-avdrag.
Lokal förankring Pensionärspoolen i Danderyd tror på att jobba utifrån en lokal förankring. Att finnas tillgängliga på samma plats där våra kunder finns. Att ge en personlig och individanpassad service.

Om att använda RUT-avdraget

Självfallet kan du använda RUT-avdraget när du anlitar oss. Då betalar du enbart 50% av arbetskostnaden. Själva avdraget gör vi direkt på fakturan. Enligt Skatteverkets regler så räknas Rot- och rutavdraget numera ihop och innefattar max 50 000 kronor per person och år.

Övriga tjänster

Har du några frågor om våra tjänster för städning i Danderyd är du varmt välkommen att kontakta oss.
Få koll på våra priser och betalningsrutiner här

Vi finns på fler orter!

Du hittar oss även på flera andra orter i Norra Stockholm, såsom Täby och Sollentuna.

Se även relaterat innehåll:
Målare Danderyd
Snickare Danderyd

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes