Privatperson

Vi fixar dina Hushållsnära tjänster i Danderyd (med omnejd)!

hemservicetradgard

Att få hjälp i vardagen med sysslorna i hemmet är något som vi brinner för på Pensionärspoolen. Kanske vill ha du hjälp med att få lite ordning och reda i hemmet, kanske vill du få avlastning med barnpassning, dagishämtning läxläsning eller handling. Vi tar små som stora uppdrag. Hör av dig med din förfrågan, så hittar vi en lösning.

Varför vända dig till oss?

  • Vår personal har gedigen yrkeserfarenhet.
  • Vi har lång erfarenhet inom RUT-tjänster.
  • Vi är prisvärda.
  • Du kan alltid känna dig trygg med att vi levererar pålitlig och kompetent personal.
  • Vi är medlemmar i Svensk Franschiseförening. Detta innebär bland annat att vi har högt ställda krav på våra servicen vi levererar.

RUT & ROT-avdraget

Pensionärspoolen erbjuder attraktiv personaluthyrning och hushållsnära tjänster i Danderyd som löser utmaningar inom en flertalet områden. För dig som privatperson kan det vara allt ifrån hjälp med inköp, städservice, lämna barnen på dagis till mer kvalificerade ROT-tjänster som snickeri och målning. Som privatperson betalar du 70% av arbetskostnaden för ROT-tjänster. För RUT-tjänster betalar du 50 % av arbetskostnaden. Du kan dra av upp till 50 000 kr per person och år. Denna summa gäller för både RUT och ROT.

Beställning och priser

Är du våra intresserad av våra tjänster? Har du frågor? Klicka här och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Är du företagare, så kan du läsa mer om våra tjänster genom att klicka här!
Vill du ha bemanning inom offentlig sektor, klicka här för att läsa mer!
För att få reda på mer om priser och betalning, klicka här!
Läs även mer om våra tjänster för snickare, målare och städning.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes